Varmt välkommen till oss på Heinestams städservice!


Heinestams Städservice är ett av Umeås äldsta städföretag och mycket har hänt sedan företaget grundades på 70-talet av Bengt Heinestam, och idag ingår företaget i en större koncern. En sak som lyckligtvis inte har förändrats sedan starten är att vi fortfarande levererar en trygg och kostnadseffektiv städning av högsta kvalité!

Vi vänder oss till både privatpersoner och till företag. Vare sig du behöver hjälp med städning hemma, fönsterputs, flyttstädning, dagligt städ på arbetsplatsen eller bygg- och industristädning är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så snabbt vi kan med en tydlig offert på det som just du behöver hjälp med!

Vår önskan är att ha en öppen dialog med våra kunder så att deras åsikter, önskningar och unika behov kan förmedlas till oss på bästa sätt. Vi strävar kontinuerligt efter att skapa och upprätthålla högsta möjliga kundnöjdhet. Vår utgångspunkt är att den tjänst som vi förmedlar ska motsvara kundernas förväntningar och tillgodose deras behov, på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Ett av vårt främsta mål i den dagliga verksamheten är därför att leverera tjänster och service som överträffar våra kunders förväntningar.

Kontakta oss redan idag!

Heinestams Städservice

Heinestams städservice är ett av Västerbottens ledande städföretag. Företaget etablerades redan i mitten av 70-talet och har sedan starten satt en ära i att leverera en bred, trygg palett av städtjänster till sina kunder.

Varmt välkommen att höra av dig till oss med Din förfrågan så återkommer vi med en tydlig offert på det du behöver hjälp med!

Kontakta oss

Heinestams Städservice
Formvägen 16
906 21 Umeå

Telefon: 020-545468
Skicka e-post
 

Sociala Medier

Öppettider

Måndag - Fredag: 06:00 - 16:00
Lördag - Söndag: Stängt