Företagskund

 

Byggstäd

Vi utför slutstäd/byggstäd efter samtliga yrkesgrupper vid nybyggen och renoveringar.

Referenser: För att nämna några exempel så har vi byggstädat allt från privata lägenhetsrenoveringar till de nybyggda höghusen på Sandåkern, gallerian UTOPIA, Stora Hotellet mm.

 

Bodstädning

Ni väljer själva vilken frekvens på städningen ni vill ha. Vi har en fast prislista som baseras på antalet bodar samt hur ofta ni vill ha städat. Tillsammans med er lägger vi upp ett fungerande städschema med era eventuella tillval, exempelvis invändig torkning av mikrovågsugnar och rensning av kylskåp etc. Vid bodstädning utanför Umeå tätort tillkommer en extra kostnad,

 

Kontors-, Företags-, Lager- & industristäd

Att ha en välstädad och trevlig arbetsmiljö är en klar fördel för de anställdas trivsel och förmåga att prestera. Oavsett om er arbetsplats återfinns på kontor, i butik eller på ett lager så hjälper vi er! Vi sätter ett stort värde i att vara flexibla så vi anpassar oss givetvis efter era behov och önskemål.

 

Fönsterputs

Vi putsar allt från enstaka fönster till hela arbetsplatser! Några av våra anställda har även liftkort så att putsa på höga höjder är inget problem för oss!
 

Golvvård

Vi har lång erfarenhet av golvvård och behandling av olika typer av golv. Vi utför golvvård i både små och stora lokaler.

 

Trappstäd

Vi utför trappstädning åt företag, fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar.

 

Enstaka uppdrag

Vi utför även enstaka uppdrag av alla dess former.

Kontakta oss för mer information!

Heinestams Städservice

Heinestams städservice är ett av Västerbottens ledande städföretag. Företaget etablerades redan i mitten av 70-talet och har sedan starten satt en ära i att leverera en bred, trygg palett av städtjänster till sina kunder.

Varmt välkommen att höra av dig till oss med Din förfrågan så återkommer vi med en tydlig offert på det du behöver hjälp med!

Kontakta oss

Heinestams Städservice
Formvägen 16
906 21 Umeå

Telefon: 020-545468
Skicka e-post
 

Sociala Medier

Öppettider

Måndag - Fredag: 06:00 - 16:00
Lördag - Söndag: Stängt